Na radionici  ”Primjena osnovnih digitalnih alata u svakodnevnim situacijama” polaznici koji nijesu do tada koristili elektronsku poštu otvorili su svoju adresu i razmijenili poruke i slike sa instruktorkom i kolegama. Po završetku ovog malog kursa za korištenje informatičkih uređaja napisali su nam o svojim utiscima i poslali poruku na adresu Našeg doba. To je bila dodana vježba za utvrđivanje naučenog gradiva.

 

Ranko:  Hvala na ljubaznosti,  strpljenju i prenesenom znanju…

Ljiljana: Bila sam redovna na predavanjima, pa evo nesto sam i naucila.

Vera: Oduševljena sam radionicama, posebno profesoricama koje su veoma uspješno i znalački odradili i sa strpljenjem svakome, sa osmjehom prišli i sve objasnili. Danas većina mladih nemaju strpljenja za stare, a mi smo kao djeca, radujemo se uspjehu.

Irena: Radionica je bila dobra. Ja lično ta početnička znanja već imam. Više mi treba baratanje kompjuterom gdje sam negdje i taj dio započela. Za to ipak  treba više vremena. Predavačice su bile vrlo posvećene, korektne…

Ljubica: Samo riječi pohvale za sve. Svima se zahvaljujem.

Pavle: Dobro je bilo. Bilo bi korisno da je radionica trajala duže, da bi više toga naučili. Bilo bi dobro naučiti kako se može obaviti kupovina putem interneta.

Đorđe: Odlično je bilo.

Hela: Svi ste bili divni.

Rajko: …Nivo obuke meni je donekle bio poznat ali sam ipak neke ključeve dodatno naučio. Hvala na požrtvovanosti naših lijepih učiteljica, a ambijent i gostoprimstvo na zavidnom nivou i dodatni efekat još jedno poznanstvo više sa ljudima vrijedi.

Milijana:  …Hvala vam sto sam ponovila gradivo od strpljivih ucitelja jer ipak ima nas koji se srijecemo rijetko sa digitalnom komunikacijom…  Sada mogu da vam pisem meilom sto je vjerodostojno da sam to ja.  Hvala vam  i imate odlicnu ocjenu kao predavaci.