Glavni grad Podgorica poziva sve društveno-odgovorne kompanije da budu partneri gradske uprave u realizaciji projekta „Senior kartica”. Poziv se odnosi na sve društveno odgovorne kompanije, koje posluju na teritoriji glavnog grada, da vlasnicima kartica omoguće ostvarivanje popusta iz dijapazona usluga i roba koje nude na tržištu. Iznos popusta učesnici određuju samostalno u skladu sa poslovnom politikom.

“Podsjećamo da je Senior kartica novi socijalni servis koji za cilj ima da poboljša kvalitet života naših najstariji sugrađana. Senior karica dodjeljuje se svim sugrađanima starijim od 65 godina uz pomoć koje oni mogu da ostvaruju popuste u velikom broju prodavnica, ugostiteljskih objekata, insitucija i sl. Za realizaciju ovog projekta Glavni grad je do sada za štampanje kartica i izradu aplikativnih rješenja odnosno softvera koji će da omogući funkcionisanje izdvojio 50 000 eura”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Personalizovane kartice za penzionere se vežu za osobu, odnosno jedinstveni elektronski nalog. Neophodno je da se penzioner jednom registruje, nakon čega može koristit nesmetano karticu za ostvarinje popusta, kao i usluga koje pruža Glavni grad.

 Prijavite se putem online forme: senior.gradskakartica.me/novi-partner
Izvor i foto: CDM