Cineplexx Delta city od 1. do 30. aprila organizuje akciju The best o 2015. tokom koje će posjetioci tog bioskopa imati priliku da po cijeni od 1.99 eura odgledaju najbolje filmove iz 2015. godine.

Na programu će se naći ostvarenja iz regiona: domaća komedija „Gorčilo“, drama „Bićemo prvaci svijeta“, ljubavna priča „Smrdljiva bajka“, kao i bosanska komedija „Hiljadarka“.

Za sve ljubitelje naučne fantastike biće prikazane u 3D-u sedma epozoda Star Wars sage pod nazivom „Star Wars: Buđenje sile“  i oštroumna, duhovita i napeta priča „Marsovac“.

Prošlu godinu obilježile su i filmske priče inspirisane istinitim događajima, pa će u okviru akcije biti prikazani filmovi „Put do slave“, zatim  drama „Legenda“, nevjerovatna priča „U srcu mora“, još jedan biser u karijeri Dženifer Lorens – drama „Džoj“, film „Most špijuna“ sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi i „Povratnik“, za koji je Alehandro Injaritu nagrađen Oskarom za najboljeg reditelja na ovogodišnjoj dodjeli, a Leonardo Dikaprio osvojio svog prvog Oskara za najbolju mušku ulogu.

Na programu je i 24. nastavak filma o agentu 007 „Spektra“, osmi po redu Tarantinov film „Podlih osam“ kao i veliko finale epskog globalnog fenomena “Igre gladi: Sjaj slobode 2.dio”.

Najmlađi posjetioci u okviru akcije “The best of 2015” moći će da uživaju u animiranim avanturama„Mali Princ” 3D, „Snupi I Čarli Braun: Film o klinjama” 3D, „Hotel Transilvanija”3D i „Alvin i vjeverice: Velika avantura”, sinhronizovanim na naš jezik.

Izvor i foto: CDM