Asocijacije za demokratski prosperitet – Zid (ADP-Zid) u partnerstvu sa Ministartsvom održivog razvoja i turizma realizaciju akcije „Let's do it Montenegro“ , 20. maja u periodu od 09 do 15 časova.

Za realizaciju akcije za sve učesnike obezbijeđene su  rukavice, kese, voda i zabava sa ručkom nakon akcije. Na lokalitetu gdje bude upriličena zabava u Podgorici biće nekoliko bendova, animacija za djecu, časovi plesa i slično..

Do sada se u realizaciju akcije uključili: Studio Bild, Metropolis, Fondacija Petrović Njegoš, ERSTE banka, DHL, Voda Suza, M-tel, Elko Tim, Defacto, Gradjanska Alijansa, Opština Podgorica, Butterfly finance, Turisticka Organizacija Podgorice…

Cilj „Let’s do it Montenegro!” akcije je podsticanje svih građana Crne Gore, bez obzira na godine i posao koji obavljaju, bez obzira na porijeklo i različite pripadnosti, na aktivnije učešće u životu svoje zajednice. Akcija želi da pokaže da malim doprinosom možemo velike stvari učiniti realnim. Ova akcija nije ekološkog karaktera (iako doprinosi rješavanju i takvih problema), već stavlja akcenat na socijalnu koheziju, umrežavanje ljudi i različitih subjekata u društvu.

Pozivamo sve zainteresovane da uzmu učešće u akcji pozvani su da na akciju uključe i članove svoje porodice.

Za više informacija možete se obratiti na e-mail: ldim@zid.org.me ili na broj telefona: 067 210 848.

 

Opširnije na sajtu ADP-ZID