Aprilski repertoar  Crnogorskog narodnog pozorišta čini 37 programa. Pored predstava CNP-a koje će biti izvedene na Velikoj i Sceni Studio: “Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja”, “Lasice”, “Očevi su grad(ili)”, “Revizor”, “Urnebesna tragedija”, “Don Žuan”, “Ribarske svađe”, “Gorski vijenac”, “o.REST IN PEACE – Saga jedne balkanske porodice”, “Koza ili ko je Silvija”, “Povratak”, “Žene koje čiste”, “Allegretto Albania”, na repertoaru će se naći i dvije gostujuće predstave: “Let iznad kukavičjeg gnijezda” Kena Kejsija u režiji Dijega de Breje i produkciji Kraljevskog pozorišta Zetski dom, i “Adam i Eva” Miroslava Krleže, u režiji Slobodana Milatovića i produkciji Herceg Festa.

Od 13. do 22. aprila biće održan 15. Međunarodni muzički festival A Tempo u okviru koga će biti izvedeno 10 koncerata.

Filmski program koji CNP realizuje u saradnji sa Crnogorskom kinotekom, biće posvećen nedavno preminulom velikanu jugoslovenskog glumišta  Draganu Nikoliću. Na Velikoj sceni će biti prikazana četiri filmska ostvarenja u kojima je igrao Nikolić:   “Horoskop” ,  (Boro Drašković), “Kad budem mrtav i beo”  (Živojin Pavlović), “Balkan ekspres”  (Branko Baletić)  i “Banović Strahinja” (Vatroslav Mimica).

U aprilu će biti nastavljena akcija koja podrazumijeva popust od 50 posto za sve predstave CNP-a.

Od aprila će na Sceni Studio CNP-a otpočeti i novi programski segment pod nazivom Scena Akademija. Scena Akademija nastaje iz namjere da se proširi izvedbeni prostor za pozorišne, ali i koncertne i izložbene programe studenata umjetničkih fakulteta sa Cetinja.

Dodatni podsticaj privlačenju mlade publike biće i simbolična cijena ulaznice za programe koji će se odvijati u okviru Scene Akademije, koja će iznositi jedan euro.

Napomena:

Tokom cijele sezone Crnogorsko narodno pozorište odobrava popust od 50 posto  za pojedinačnu kupovinu ulaznica za mlade do 27 godina, penzionere i organizovanu kupovinu ulaznica za škole, fakultete i studentske organizacije. Filmski programi u CNP-u su besplatni.

Repertoar za april možete pogledati na linku:CNP- repertoar

Biletranica: 078 111 075

Radno vrijeme: 9-14 časova i od 17 časova do početka predstave

Online prodaja: www.napopust.me/pozoriste