Sajt je rezultat projekta koji je podržao Crnogorski Telekom u programu „Za svako dobro 2015”. Projekat realizuje NVU Naše doba uz stručnu pomoć NVO Digitalizuj.me.

Ljetnja pauza u Mojem vrtu

Ljetnja pauza u Mojem vrtu

 

Posljednju radnu akciju ove sezone u Mediteranskom vrtu na Gorici imali smo u nedjelju 24. juna. U park-šumi smo sakupljali razasuto kamenje koje će biti iskorišteno za podzide. Aromatično bilje, koje smo posadili u Vrtu lijepo se razvija, a lavandi je nedostajalo vode pa smo zalili leje pod lavandom. Pored “Našeg doba” u akciji su učestvovali djevojčice i dječaci iz “Naše akcije” sa voditeljkom Patricijom Pobrić.
Do jeseni baštu će održavati članovi “Udruženja prijatelja Gorice i prirode”. Oni će imati i redovna protupožarna dežurstva.
Naši članovi angažovani su u okviru projekta Moj vrt u zelenom srcu grada, koji je jedan od segmenata Inicijative za socijalno uključivanje starijih. Inicijativa je regionalni program koji u Crnoj Gori vodi Crveni krst, uz finansijsku podršku EU, Austrijske agencije za razvoj i Austrijskog Crvenog krsta.
Foto: Zoran Bojović

O autoru

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Erste banka

Veličina slova

  • A  A  A  

Novi komentari

Arhiva