Sajt je rezultat projekta koji je podržao Crnogorski Telekom u programu „Za svako dobro 2015”. Projekat realizuje NVU Naše doba uz stručnu pomoć NVO Digitalizuj.me.

“Otvorio mi se svijet”

“Otvorio mi se svijet”

Pred kraj kursa osnovne kompjuterske pismenosti i polaznici treće grupe naučili su da koriste elektronsku poštu. Kako bi primijenili naučeno, svako je na adresu Našeg doba poslao kratku ocjenu kursa. Ovo su njihovi utisci:

 

Milena Andrijašević:

1. Kurs je dobro došao da starije osobe uz pomoć stručnog lica ovladaju osnovama rada na komputeru i to bez novčane nadoknade.

2. Neki polaznici teško usvajaju novo znanje i nespretni su u odabiru odgovarajucijh tipki.

3. Učiteljica ulaže veliko strpljenje, ponavlja objašnjenja više puta, obilazi svakog i pomaže neposredno na svaki
zahtjev, ali pojedini polaznicii su neskromni u zahtjevima i netolerantni prema drugima u grupi.

Predlažem da se obuka nastavi.

Mira Adžić:

Ništa nijesam znala o računarima. Sada znam osnovne stvari – kako se uključuje kompjuter, šta je klik, enter, delete, velika slova itd. Naučila sam kako se šalje mejl i još ponešto. Hvala.

Vasilija Kankaraš:

Utisci su pozitivni, samo da kurs traje duže kako bih malo više naučila.

Rajko Mićković:

Ova obuka učinila me mnogo pismenijim nego što sam bio. Hvala organizatoru, a posebna zahvalnost našoj profesorici Damiri Kalač jer je njen način izlaganja djelovao na nas kao upijač.

Stanko Dabanović:

Damira dobro objašnjava za naše doba. Odlično je predavanje na kursu. Treba mnogo više učiti, ići na dopunske časove.

Dragan Milošević:

Mislim da je kurs bio vrlo zanimljiv, mnogo mi je drago što sam bio učesnik. Moram se osvrnuti na predavača – Damiru. Bila  je vrlo uvjerljiva i mnogo se trudila da nam što bolje objasni i zainteresuje nas da zavolimo što više kompjutere.

Zorka Đuranović:

Želim da se zahvalim za kurs. Veoma  sam zadovoljna. Damira veoma stručno vodi nastavu. Istina mi bi morali da vježbamo kod kuće  takođe. Hvala na organizaciji.

Radoslav Popadić:

Smatram da je organizacija kursa i obuka uspješno izvedena.

Radoje Pajović:

Kada sam došao na ovaj kurs bio sam tabula raza. Sada mi se otvorio svijet. Oduševljen sam i nastavnicom. Ja sam pedagog po obrazovanju, ali mi se čini da je ona pravi pedagog jer fenomenalno objašnjava.

Tomislav Sušić:

Podrumske prostorije Udruženja penzionera Podgorica su neuslovne, jer su memljive i hladne. Časovi su bili sadržajni. Zadovoljan sam znanjem koje sam stekao. Moja sugestija je da treba na kraju kursa organizovati test. Hvala.

 

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Erste banka

Veličina slova

  • A  A  A  

Arhiva