Sajt je rezultat projekta koji je podržao Crnogorski Telekom u programu „Za svako dobro 2015”. Projekat realizuje NVU Naše doba uz stručnu pomoć NVO Digitalizuj.me.

Unapređenje socijalnih servisa

Unapređenje socijalnih servisa

Trodnevni trening o strateškom planiranju razvoja socijalnih servisa  za 15 organizacija članica nacionalne mreže pružalaca usluga socijalnih servisa – IRIS,  realizuje se u Ulcinju od 22. – 24. aprila. Trening se sprovodi u okviru projekta  “Socijalna inkluzija i vladavina prava u procesu evropskih integracija u Crnoj Gori”,  koji je finansiran od strane Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori. Cilj treninga je da unaprijedi znanje učesnika/ca o važnosti strateškog pristupa razvoju i unapređenju socijalnih servisa koji se pružaju u okviru organizacija civilnog društva u Crnoj Gori. Kroz intenzivan i praktičan rad, predstavnici/ce 15 organizacija  radiće na izradi strateških dokumenta za razvoj servisa u okviru svojih organizacija, kako bi se ujedno i pripremili za proces standardizacije i licenciranja usluga koji nam predstoji.

Projekat realizuju SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica, CAZAS i Udruženje za razvoj civilnog društva Bijelo Polje.

Opširnije na portalu Analitika

Izvor i foto: Portal Analitika

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Erste banka

Veličina slova

  • A  A  A  

Novi komentari

Arhiva