Sajt je rezultat projekta koji je podržao Crnogorski Telekom u programu „Za svako dobro 2015”. Projekat realizuje NVU Naše doba uz stručnu pomoć NVO Digitalizuj.me.

Radno vrijeme domova zdravlja u Podgorici tokom praznika

Radno vrijeme domova zdravlja u Podgorici tokom praznika

Građanima će se za vrijeme vaskršnjih praznika u petak, 6. aprila, tokom vikenda,  7. i 8. aprila, kao i u ponedjeljak  9. aprila, pružati zdravstvena zaštita u objektima Doma zdravlja Podgorica, Blok pet,  Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik,  svih dana praznika od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš non stop, 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od 7 do 15 sati”, saopštili su iz podgoričkog Doma zdravlja.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od 7 do 21 sat.

“Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom vaskršnjih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 7 do 19 sati”, dodaju iz Doma zdravlja.
Izvor i foto:CDM

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Erste banka

Veličina slova

  • A  A  A  

Arhiva