Sajt je rezultat projekta koji je podržao Crnogorski Telekom u programu „Za svako dobro 2015”. Projekat realizuje NVU Naše doba uz stručnu pomoć NVO Digitalizuj.me.

Podgorica: Dežurne službe za praznike

Podgorica: Dežurne službe za praznike

Domovi zdravlja

Kako je saopšteno iz podgoričkog Doma zdravlja, izabrani doktori za odrasle radiće od petka do utorka u zdravstvenim objektima Nova Varoš i Konik od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u objektu Nova Varoš non stop.

Tokom prazničnih dana, domovima zdravlja Tuzi i Zeta dežuraće od 7 do 15 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Bloku pet radiće svih dana praznika, od 7 do 21 sat.

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu i nalozi će se primati u zdravstvenim objektima i na Koniku, od 7  do 19 sati.

Terapija će se, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od 7  do 19 sati.

Apoteke

„ Kruševac “ – Bulevar Sv. Petra Cetinjskog – non-stop. „ Podgorica “ – Ulica slobode – od 7 do 22 sata.

Pošte

Građanima će biti na raspolaganju poslovnice u trgovačkim centrima „Delta“, „Bazar“ i „Mol of Montenegro“, kao i pošta u zgradi opštine, u Ulici Marka Miljanova. Služba telegrama i ekspres pošte radiće od 8 do 15 sati.

Parking servis

Na obilježenim uličnim parkinzima parkiranje je besplatno danas i sjutra. Parkiranje se neće naplaćivati na Bulevaru Stanka Dragojevića – sjeverni dio bivše kasarne „Morača“; kod istočne tribine Gradskog stadiona; na Trgu Balšića – mali parking; u Ulici Četvrte proleterske – kod bivšeg bioskopa „Kultura“ i kod hotela „Podgorica“. Parkiranje će se plaćati na parkinzima u Ulici Miljana Vukova – iza TPC „Ražnatović“; u Ulici Vaka Đurovića – kod Fonda PIO; na Bulevaru Revolucije – PC „Kruševac“; u Ulici Ivana Milutinovića – SC „Morača“ i na Cetinjskom putu – kod zgrade Rektorata. Naplaćivanje važi i za javne garaže u ulicama Novaka Miloševa, Milana Popovića i Karađorđevoj.

Elektrodistribucija

Dežurne službe rade 24 sata. Telefoni: 020/633-979, 020/621-264, 020/622-773 i 067/240-018. Agencija za stanovanje – Dežurne službe rade od 7 do 16 sati. Telefoni: 020/623-493, 622-115 i 067/266-663.

Vodovod 

Dežurne službe rade 24 sata. Telefon 020/440-388. Čistoća – Ekipe će redovno čistiti javne površine i prazniti kontejnere u gradskim i prigradskim naseljima. Reciklažna dvorišta u Ulici Iva Vizina na Zabjelu i na Bulevaru Mihaila Lalića, za vrijeme praznika, radiće od sedam do 21 sat.

Banke

Poslovnica Societe Generale Montenegro u Delti danas i sjutra radiće od deset do 18 sati, a ostale po uobičajenom radnom vremenu. Crnogorska komercijalna banka, Hipotekarna banka i Universal capital banka 29. i 30. aprila radiće po uobičajenom radnom vremenu. Banke neće raditi 1. i 2. maja.

Pijace i tržni centri

Zelene pijace će danas, u nedjelju, ponedjeljak i utorak raditi po skraćenom radnom vremenu, od šest do 15 sati, a mješovita od 8 do 15 sata. Kamionska pijaca biće otvorena non-stop, a stočna u ponedjeljak od 4 do 13 sati. U megamarketima „Voli“ i „Idea“ tokom praznika važiće uobičajeno radno vrijeme. U „Delti“ će danas biti skraćeno radno vrijeme od 10 do 18 sati, u subotu je redovno radno vrijeme od 10 do 22. U nedjelju TC ,,Delta“ neće raditi, a od ponedjeljka će biti uobičajeno radno vrijeme. ,,Mol of Montenegro“ imaće uobičajeno radno vrijeme, od 10 do 22 sata.

Izvor: Portal Analitika

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Erste banka

Veličina slova

  • A  A  A  

Arhiva