Sajt je rezultat projekta koji je podržao Crnogorski Telekom u programu „Za svako dobro 2015”. Projekat realizuje NVU Naše doba uz stručnu pomoć NVO Digitalizuj.me.

Ministarka Kovačević i Fiona Mekluni u posjeti opštini Danilovgrad

Ministarka Kovačević i Fiona Mekluni u posjeti opštini Danilovgrad

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević i stalna predstavnica UNDP/stalna koordinatorka Sistema UN u Crnoj Gori Fiona Mekluni posjetile su danas opštinu Danilovgrad.

Ministarka Kovačević i stalna predstavnica UNDP Mekluni obišle su Dnevni boravak  za stare i stan za stanovanje uz podršku u Spužu koji su otvoreni 19.02. ove godine, sa ciljem poboljšanja kvaliteta života korisnika i njihove socijalne uključenosti.

Kako je saopšteno iz Ministarstva rada i socijalnog staranja, nakon obilaska objekata ministarka Kovačević i stalna predstavnica UNDP Mekluni sastale su se se predsjednikom opštine Danilovgrad Branislavom Đuranovićem. Tokom sastanka predstavljeni su realizovani projekti i i servisi kroz čiji rad se unapređuje socijalna i dječja zaštita, pružanje i realizovanje usluga ranjivim kategorijama društva.

Nakon obilaska renoviranih objekata Dnevnog boravka za stara lica u Danilovgradu i Centra za socijalni rad, koji su otvoreni u decembru mjesecu prošle godine, održan je i  sastanak na kojem su prisustvovale geronto-domaćice sa kojima se stalna predstavnica UNDP Fiona Mekluni i lično upoznala.

Opširnije na portalu Analitika

Izvor i foto: Portal Analitika

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Erste banka

Veličina slova

  • A  A  A  

Arhiva