Sajt je rezultat projekta koji je podržao Crnogorski Telekom u programu „Za svako dobro 2015”. Projekat realizuje NVU Naše doba uz stručnu pomoć NVO Digitalizuj.me.

Festival zdravlja i zdravih stilova života

Festival zdravlja i zdravih stilova života

Festival zdravlja i zdravih stilova pod slogan “Zapitaj se za zdravlje”,  biće održan 9 . i 10 . aprila u šoping molu Delta City u Podgorici. Na Festivalu će učestvovati farmaceutske kuće, zdravstvene ustanove, instruktori  fitnesa i drugih sportova, stručnjaci iz svijeta velnesa i banjskog turizma, kao i oni koji se bave zdravom ishranom.

Posjetioci će moći da besplatno izmjere krvni pritisak, nivo šećera u krvi, odrede indeks tjelesne mase i dobiju besplatne savjete ljekara i farmaceuta.

“Svrha Festivala zdravlja je edukacija, zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja. Poseban segment Festivala predstavljaće besplatni pregledi specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije namijenjeni djeci i mladima svjesni činjenice o porastu deformiteta mišićno koštanog sistema u ovom uzrastu”, navedeno je u saopštenju Udruženja sportske medicine Crne Gore koje je zajedno sa šoping centrom Delta city organizator događaja.

Ovogodišnji partner festivala je Beogradski festival zdravlja.

Izvor i foto: Portal Analitika

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Erste banka

Veličina slova

  • A  A  A  

Novi komentari

Arhiva