Sajt je rezultat projekta koji je podržao Crnogorski Telekom u programu „Za svako dobro 2015”. Projekat realizuje NVU Naše doba uz stručnu pomoć NVO Digitalizuj.me.

Danas „Podgoričko proljeće“ uz bogat program i tradicionalne specijalitete

Danas „Podgoričko proljeće“ uz bogat program i tradicionalne specijalitete

Žene Podgorice, na čelu sa Biserom Mustafić, organizuju danas manifestaciju „Podgoričko proljeće“, sa početkom u 18 časova na trgu kod Sahat kule. U okviru manifestacije, planiran je zabavno-muzički program, u okviru kojeg će nastupiti: Šukrija Žuti Serhatlić, Zoran Kalezić, Zdravko Đuranović, orkestar „Zvuci sa Ribnice“, Tanja Šeter, Edo Abdović, „Atlas band“, Hamza Haverić, Esad Merulić i Nezo Haverić. Osim u pjesmi sjajnih pjevača, posjetioci će imati priliku da uživaju i u igri članova ansambla Kulturno-umjetničkog društva „Budo Tomović“.

Na bogatoj trpezi, koja će biti postavljena kod Sahat kule, naši sugrađani će moći da degustiraju tradicionalne podgoričke specijalitete kao što su suvi marinirani krap, podgorička pastmka, priganice, pite, japraci, mantije, da se zaslade raznim kolačima poput urmašica, kadaifa, tulumbi i drugo, kao i da uživaju u vinima podgoričke kompanije „Plantaže“. Na jednom od štandova biće predstavljeni i razni suveniri.

Izvor i foto: Portal Analitika

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Erste banka

Veličina slova

  • A  A  A  

Arhiva